Jak nanášet ARGANOVÝ OLEJ - VRAI

Arganový olej VRAI

Vzácný marocký olej extrahovaný z arganových plodů získává v posledních letech na obrovské popularitě v péči o pleť i vlasy. Arganový olej značky VRAI se vysoce cení pro bohatý obsah antioxidantů a esenciálních mastných kyselin. Jeho velkou předností je fakt, že výrazně redukuje drobné vrásky, posiluje pružnost pleti a celkově zlepšuje její vitalitu. Navíc se rychle vstřebává a dá se použít na celé tělo (vlasy, lokty, dlaně, chodidla,..)

Aplikace arganového oleje

I u pleťového oleje záleží nejen na jeho složení, ale také na aplikaci. Nakapejte 3 až 5 kapek do dlaně a třením dlaní o sebe olej zahřejte. Uvolní se prospěšné látky a vy získáte ještě efektivnější výsledky olejové péče. Následně dlaně jemně přiložte na vlhkou tvář a jemně olej vmáčkněte do obličeje.

Nevynechte žádnou část - dopřejte blahodárné účinky oleje tvářím, čelu, očnímu okolí (pozor jen na nejtěsnější okolí slzných kanálků), celému nosu, okolí rtů a samozřejmě také na náchylnou pokožku krku a dekoltu. Aplikaci zakončete jemnými krouživými pohyby bříšky prstů, čímž olej dobře zapracujete do pokožky.

Olej můžete na pokožce také vrstvit. Jednu dvě kapky zapracujte po pokožky, na kterou jste předtím aplikovali denní, či noční krém. Krém snad nestačí? Mnohdy ne, dávejte pokožce to, co skutečně aktuálně potřebuje. Typ pleti je vám dán geneticky, což ovšem neznamená, že se potřeby daného typu nemohou měnit. Naslouchejte své pokožce, která vám sama napoví, zda potřebuje zvýšit dávku hydratace či zda je nutné přidat na výživě.