Nejprodávanější a nejoblíbenější parfémy roku 2018 na Parfumeur

Milé zákaznice a zákazníci

Rok se s rokem sešel a my můžeme opět vyhlásit nejprodávanější a nejoblíbenější parfémy na Parfumeur, tentokrát v roce 2018.

Parfém - smyslový podpis

Každý z nás má samozřejmě svoji oblíbenou vůni, která podtrhuje jeho osobnost a jedinečnost. Odborník dokonce podle oblíbeného parfému pozná, jaký jste typ. A proto i podle našeho názoru ten správný parfém pro Vás by měl být Vašim „smyslovým podpisem“.  

Trendy parfémy

Čím dál větší oblibě se těší parfémy s rozmanitým složením, ve kterém se všechny složky dokonale a harmonický mísí a doplňují za vzniku jedinečné nové vůně. Zároveň jsou populární též parfémy se dvěma výraznými složkami, které ostatní vůně jen doplňují a zjemňují nebo naopak tvrdí, "zaoblují" či naopak jim dodávají pikantnost.

Nejprodávanější parfémy pro ženy

Nejoblíbenější a samozřejmě i nejprodávanější dámský parfém byl u našich zákaznic niche parfém Belle Chérie (16 %)  od tradiční značky Fragonard.  Pravý Parfém Belle Chérie (v překladu Roztomilá kráska či Překrásná dívka), je  příkladem moderních trendů v parfumerii. Tato vůně je přímo stvořena pro skutečné milovnice módy a stylu, zároveň svůdné a atraktivní.  Je jako luxusní kytice z květin, ovoce a smyslných dřevitých tonů.

Těsně za Belle Chérie s rozdílem pouze v 1 % jste se rozhodli pro nejoblíbenější pravý parfém Etoile, Fragonard.(15%).  Svěží, citrusová vůně Etoile (překladu Hvězda) je ideální pro dynamickou a energickou osobu, která je ráda středem pozornosti. Právě díky bergamotu a pikantnímu zázvoru je tak čistý a svěží.

Třetí toaletní voda Pivoine, květina roku 2017 u Fragonard, je stále velice oblíbená a v nejprodávanějších parfémech pro ženy má svých 14%.  

Pravý parfém Diamant je stále na prvních místech nejoblíbenějších parfémů s 10% podílem nejprodá parfémů. Do první desítky nejprodávanějších parfémů také patří Kolekce 10 toaletních vod Fragonard, 10*4 ml, Kolekce 3 miniatur pravých parfémů, Fragonard, 5 + 5 + 6 ml, pravý parfém Belle de Nuit, toaletní vody  Mimosa, Marché aux Fleurs  a Iris, Fragonard.

Nejprodávanější pánské parfémy

Na prvních místech nejprodávanějších pánských parfémů se umístili: Luxury Overdose Le Parfum s 17 %, Concerto s 9 %, Confidential s 7 % podílů prodejů panských parfémů a toaletních vod na Parfumeur.

To, že na prvním místě nejoblíbenějších parfémů u pánů je letos Luxury Overdose Le Parfum nás vůbec nepřekvapilo, protože je to nejdokonalejší řada parfémů od značky Absolument Parfumeur, která se může oprávněně pyšnit primariátem díky drahocenným kvalitním esencím a ultrachic, elegantnímu složení. Již samotný obal symbolizuje přepych a luxus: robustní černý skleněný flakón parfému je zakončen zlatým uzávěrem a uložen v černém koženém pouzdře.

Nejprodávanější toaletní vody Concerto (2. místo) a Confidential (3. místo) od Fragonard jsou ideální pro elegantní a energické, opravdové muže.

Každý parfém od Parfumeur je krásný a osobitá, i pokud není v žebříčku nejprodávanějších parfémů. Hlavně, že je tím pravým pro Vás.