Jak voní jaro?  U nás v Parfumeuru rozhodně citrusově a květinově s tony travnaté louky. 

Jak voní jaro?  U nás v Parfumeuru rozhodně citrusově a květinově s tony travnaté louky. 

Každým dnem se nám blíží tak očekávané období znovuzrození přírody. A než vše kolem zazelená a vzduchem se bude linout omamná vůně kvetoucích stromů a rozmanitých květin, pojďte se s Parfumeurem pokochat čistými jarními vůněmi od značek Fragonard a Graine de Pastel.

L´Eau Graine de pastel – lehká a svěží jako čistá pramenitá voda.  Tato toaletní voda podtrhuje veškerou jemnost rostlin Isatis Tinctoria (pastel), kterou kombinuje s čerstvou trávou, dřevinami a bílými květy v designové lahvičce.

Organická* toaletní voda Belle Paule z dílny Graine de pastel okouzlí vzácnou vůní, vyznačuje se jednoduchostí a zároveň složitostí.  Lahvička je vytvořena prvotřídními skláři, brilantní a elegantní. Tato toaletní voda spojuje čerstvost bergamotu a citrusových a mandarinkových tónů a dřevité základy vyzařují jemnou smyslnost. *Ingredience pochází z organického zemědělství.

V posledních letech v módě, kosmetice a parfémech stále více a více převládá trend přírodních ingredienci a materiálů. Nejúspěšnější parfémové domy na světě sází na přírodní vůně a tvrdí, že budou nejmódnější po celý rok 2019. Nejžádanějšími jsou vůně z kombinace bylinných, citrusových, květinových, pudrových a chyprových složek. A nejaktuálnějšími tóny jsou svěží vůně jako neroli, mandarinka, grapefruit, ylang-ylang, patchouli, bergamot, citrón a limetka.

Pestré a rozmanité květinové vůně od Fragonardu jsou jako stvořené pro slunečné a pozitivní jarní dny. Květinová zahrada Fragonard s jejími jedinečnými a dokonalými parfémy přímo láká k vyzkoušení nových vůní s příchodem jara: citrusová Bigarade Jasmin nebo tajemná Rose Ambre, dřevitá Santal Cardamome a kouřová s nádechem růží Encens féve Tonka.

 Parfém je jedním z nejlepších dárků, který potěší všechny smysly. A vzhledem k blížícímu se Mezinárodní dni žen, máme ještě o jeden důvod navíc pro voňavý dáreček, ať už slavíte nebo ne.

Pro příznivce čistých přírodních vůní z nové řady Cote d´Azur můžeme včele doporučit pozitivní Jasmin, který je symbolem lásky, radosti a elegance. Hlavní tóny bergamotu a pomerančového listu spolu s jasmínem z Grasse se snoubí s indickým a egyptským jasmínem na základním tónu ambry.  V řade Les Naturalles zase najdete něžnou Rose de Mai nebo skvostnou ženskost Violette, smyslnou a uklidňující Patchouli, svěží, energickou, ale trochu chladnou Verbenu. Každá toaletní voda ze řady Les Naturelles je jako částečka překrásné ženské duše.   

Ti, kdo preferují niche parfémy zajisté i na jaře ocení svěžest a jemnost pravých parfémů jako Il D´Amour, Etoile, Belle de Nuit, Emilie, Frivole a Fragonard.

Prozradíme Vám tajemství, že máme v Parfumeuru kouzelný parfém, který i v dešťové jarní dny díky luxusnímu designu lahvičky a neodolatelné okouzlující vůni, rozzáří vše okolo jako sluneční paprsky.  Magická  Coeur de Soleil - oslnivé záblesky bergamotu, mandarinky a irisu (kosatce) ve spojení s něžným květinovým  srdcem frézie, růží a jasmínem absolute, a to vše spočívá na podkladu ambry a cedru.