Back To School. Parfémy pro teenagery.

PARFUMEUR má v nabídce i parfémy pro teenagery

V dnešní době i mladši slečny a kluci, školou povinní, používají parfémy. Žijí poměrně dost aktivní život včetně sportů a puberta již spustila produkci hormonů... A líbit se slečně nebo nejhezčímu klukovi ze třídy víc než jiní/jiné jim pomůže i parfém pro mladé

První parfém je dobré pořídit kolem 12-13 roku. Nakonec, používání parfému je celkem dobrý zvyk:), stejně jako mýt si ruce.

Jaký parfém pro teenagery?

Není vždy snadné najít vhodný parfém pro teenagery. Důvodem je to, že většina vůní na trhu pro dospívající je příliš nasycená lepkavými květinkami, přesládlými vůněmi ovoce nebo intenzivní vanilkou. Pro mladistvé jsou vhodnější vůně jemnější a méně vyzývavé.

Svěží a jemná vůně je ideální pro dospívající dívky nebo kluka. Taková vůně se doporučuje, protože budí čistý a svěží dojem. Vyberte vůni s citrusy nebo podobnou vůni mýdla. Vyhněte se výběru parfému se přesládlou nebo příliš sexy vůní. Také pozor na koncentraci. Volte slabší koncentrace. Toaletní voda s lehkou, svěží vůní, se stopami citrusového ovoce je nejbezpečnější volbou pro dospívající.

Na Parfumeur vůně pro dospívající najdete v sekci Pro mladé.