13 vůní Francie

13 vůní Francie najdete v gurmánských parfémech Absolument Parfumeur řady 13eme Note. Parfémům 13éme Note dalo jméno právě 13 vůní, jež se v nich snoubí.

Dámský gurmánský parfém

V dámské variantě parfému je výsledek květinová, ovocná, sladká a ... naprosto návyková vůně! Smyslný a lahodně gurmánský parfém přináší opojnou něhu a ženskost. Složení parfému ovlivnil lahodný a vyhledávaný dezert francouzského šéfkuchaře René Bergese.

Pánský gurmánský parfém

Varianta parfému pro muže je aromatická, svěží a kořeněná. Je to exkluzivní parfém pro elegantního, silného, energického a mysteriozního může, Dodává charakter subtilní a fascinující elegance. I tento parfém inspiroval recept šéfkuchaře René Bergese. Tento pánský gurmánský parfém je stvořen pro muže důvěryhodného a sebevědomého, který si je vědom své individuality.
https://www.parfemy-parfumeur.cz/vyhledavani/?string=13eme

V 13eme Note pro ženy jde o symfonii ananasu, malin, zelené jahod, šalvěje, růží, fialek, mimózy, vanilky a jasmínu, mošusu, bílé broskve, medu a ambry.

V pánském parfému 13eme Note zazní Mandarinka, anýz, provensálská bazalka, heřmánek, černý pepř, chilli, hřebíček, šalvěj, pelyněk, americký cedr, cedr z Atlasu, pačuli, kůže a bílý mošus.

Parfumérie Absolument

Parfumérie Absolument vyrábí své jedinečné parfémy v Aix en Provence, v těsné blízkosti Sainte Victoire, hory, kterou tolik miloval Paul Cezanne. Tento kout kouzelné Provence, tak bohaté na vůně, je místem, kde Absolument hledá inspiraci a uchovává své know-how.

Znovuobjevováním jedinečné zkušenosti dávných mistrů výroby parfémů mistra a věrným následováním metod předávaných z generace na generaci, parfumérie Absolument opět přináší vůně a vjemy, o kterých všichni měli za to, že jsou ztraceny.

Parfumérie Absolument používá výhradně přírodní suroviny. Každá rostlinka se nejprve vysuší, po té jsou rostliny macerovány v jemném alkoholu, aby potom z nich byly jemně vylisovány drahocenné esence. Tyto esence čerpají přímo z přirozené podstaty rostliny, aby je následně mísili podle svých tajných formulí.