Kosmetika pro předjarní péči o pleť a pokožku

Předjarní kosmetická péče - francouzská exkluzivní kosmetika pro dámy i pány

Silné mrazy jsou snad již za námi a my doufáme, že jste je přežili ve zdraví či jen s běžným nachlazením.

Co však dostalo pořádně zabrat je pleť, rty a pokožka rukou. Ostatně pleť je dehydratovaná a trpí nedostatkem živin po každém zimním období. To se projevuje suchou pletí, jejím unaveným vzhledem, zvýšenou tvorbou vrásek nebo jejich prohloubením. U problematické pleti jsou její nedostatky zhoršeny a zdůrazněny.

Po zimním období je tedy potřeba pleť zbavit odumřelých buněk peelingem, séry či výživnými pleťovými oleji pleti dodat živiny a minerály a řádně ji hydratovat hydratačními krémy či séry.

Vybrané produkty najdete nyní v akci se slevou až 45 % a  kosmetiku Graine de Pastel s kupónem JARPECE ještě o 50 Kč levněji.

fragonard-OLIVE

Nezbytný peeling

I pokud peeling běžně nepoužíváte, po zimě je odstranění odumřelých buněk velice žádoucí. Stejně jako na konci léta i na konci zimy je jich na pokožce celkem dost.

U PARFUMEUR máte na výběr:

CUKROVÝ TĚLOVÝ PEELING, VRAI, FRAGONARD 

Odstraňuje nečistoty a umožňuje kůži dýchat a zároveň ji vyživuje a zklidňuje díky účinkům makadamového oleje.

EXFOLIAČNÍ SCRUB, GRAINE DE PASTEL

Odstraňuje odumřelé kožní buňky a nečistoty. Jemná duo textura obsahuje pastelový olej, přírodní exfoliační složky a čistí citlivě. 

Účinná výživa pleti a pokožky

Krásná a zdravá pleť musí být správně pěstěna i vyživuijícími přípravky. Ty by měly být plné antioxidantů, peptidů, vitamínů a minerálů. Pleť vyživují krémy denní, noční a séra speciální přípravky na dekolt, oční okolí a oční víčka. Výživný krém aplikujte na pleť obličeje i na krk a dekolt, které jsou v zimě více drážděny a nezapomeňte pečovat  i o oční okolí a oční víčka, jejichž pokožka je asi 15 krát jemnější než pokožka zbytku obličeje.

TIP: Odborníci tvrdí, že nejúčinnější je nanášet noční krémy před desátou hodinou večer, protože regenerace buněk je nejintenzivnější od desáté hodiny večer do čtvrté hodiny ranní. 

ORGANICKÝ  BALZÁM, GRAINE DE PASTEL

ELIXIR ABSOLU FACIAL OIL, FRAGONARD

Pastelový olej

Pastelový olej představuje tradiční, po mnoho staletí zapomenuté tajemství krásy. Jeho mimořádné účinky znali již v starém Egyptě (používala jej sama Kleopatra) a antice. Pastel u nás známe jako černuchu setou, též černý kmín. Černý kmín obsahuje přes sto různých živin, je významným zdrojem vitaminů, stopových prvků, minerálů i mastných nenasycených kyselin - vitamíny A, řady B1, B2, B3, B6, Kyselina listová, D, E a F, minerály a stopové prvky Ca, Mg, Fe, Zn, P, Cu, K, mastné nenasycené kyseliny OMEGA 3 a 6. Pastelový olej má, mimo jiné, i antibakteriální a detoxikační účinky.

Dokonalá hydratace

Správně hydratovaná pleť Vám na vzhledu ubere několik let

Základní hydratace

Základem hydratace jsou denní nebo noční pleťové krémy a tělová mléka.

Rychlá hydratace s pleťovým sérem

Nejrychleji hydratované pleti dosáhnete pomocí séra. Sérum obsahuje větší množství aktivních hydratačních látek než krém, a je proto efektivnější. Tajemství séra tkví v jeho lehoučké textuře, ale o to "výživnějším" obsahu – je plné antioxidantů, vitamínů, rozjasňujících složek, peptidů atd.

Skvělé pleťové oleje

Skvělým řešením pro hydrataci pleti a pokožky jsou pleťové oleje. V chladnějších měsících se více hodí ty hutné, v teplejších měsících používejte lehčí.

HYDRATAČNÍ A ANTIOXIDAČNI PLĚŤOVÝ KRÉM, GRAINE DE PASTEL

HYDRATAČNI TĚLOVÉ MLÉKO, GRAINE DE PASTEL

Hydratace v kabelce

Pro rychlou hydrataci i mimo Vaši koupelnu se používají termální nebo květinové vody. Tyto přípravky rovněž zklidní zimní podráždění a alergické projevy a pleť osvěží. Vyzkoušejte THERMAL SPRING WATER, Graine de Pastel s neutrálním pH.

Kosmetika na pokožku rukou

Na zimou poškozenou pokožku rukou (suchá pokožka, oděrky, trhlinky, zvrásnění) použijte prostředek první pomoci: Ochranný krém na ruce, Graine de pastel. Podle zkušeností našich zákazníků dokáže přímo zázraky.

Krém je ideální pro suché ruce a na pokožku poškozenou vnějšími vlivy. Bohatý na olej z černého kmínu ("pastelový olej") vyživuje, zklidňuje a opatřuje pokožku ochranným filmem, který funguje jako "druhá kůže". Zároveň poskytuje hydrataci nehtům. Má jemnou, velice příjemnou vůni. Jeho mastná struktura se snadno vstřebává a zanechává ruce s pocitem nekonečné měkkosti a hydratace v průběhu celého dne.

Kosmetika na ošetření rtů

Pro regeneraci, zjemnění a změkčení suchých, popraskaných a podrážděných rtů doporučujeme Antioxidační balzám na rty, Graine de Pastel.
Balzám se velmi snadno absorbuje do rtů, zvláčňuje je, hojí, vyživuje a pěstí a pomáhá je chránit před vysycháním a praskáním. Uklidněné a chráněné rty znovu nabývají svou hebkost a jemnost.

Pečující olivový olej

Pro léčebnou, ochrannou nebo preventivní péči o pokožku rukou je vhodný i olivový olej v produktech Olive, Fragonard, tekuté mýdlo s olivovým olejem a Olive, Fragonard, krém na ruce a chodidla s olivovým olejem.

FRANCOUZSKÁ LUXUSNÍ KOSMETIKA NA PARFUMEUR