V lednu -40 ... %

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost si pořídit luxusní parfémovou vodu od francouzské inovativní značky Absolument Parfumeur s výraznou lednovou slevou 40%.

Parfémy Absolument jsou revoluční, reagují s vlastní chemií jejich nositele, přizpůsobí se jeho osobnosti. Absolument zvýší Vaši atrkativitu a stane se skutečně "Vaším" parfémem, Vaším "smyslovým podpisem".

Velice rádi Vám doporučujeme nejdokonalejší díla od Absolument Parfumeur: Luxury Overdose, Le Parfum a Pluie D´Osmanthe. Obě parfémové vody jsou unisex, takže se hodí jak pro muže, tak i pro ženy. 
Díky znovuobjevování jedinečných zkušeností dávných mistrů a zachování původních metod výroby parfémů, řada Luxury Overdose se může oprávněně pyšnit drahocennými kvalitními esencemi a ultrachic, elegantním složením. 

Robustní černý skleněný flakón parfému je zakončen zlatým uzávěrem a uložen v černém koženém pouzdře, již samotný obal symbolizuje přepych a luxus.
I další parfémy značky Absolument jsou jako rej rozmanitých a nejkrásnějších vůní.

Každý je jedinečný a stvořený podtrhnout Vaši individualitu a osobnost.

Parfém AQUA di AIX ztělesňuje pravou francouzskou glamour ženu, je transendentní dámský parfém s espritem francouzské elegance. Absolument Femme - už ten název říká sám za sebe, je to prostě absolutní ženskost: něžná, jemná, okouzlující, křehká a záhadná ...
Absolument Homme symbolizuje muže se zálibou v eleganci, mužnosti a přímočarosti.

Kouzelná a mysteriózní unisex vůně – to je Absinthe Absolument, absint, konopí a 49 dalších vonných složek přináší skutečnou revoluci. 

A jako třešničku na dortu v řadě Absolument Parfumeur představujeme Vám dvě skvostné dokonalé parfémové vody 13éme Note , ve variantě pro ženy a pro muže. Je to naprosto gurmánská záležitost, jelikož složení parfémů inspirováno recepty francouzského šéfkuchaře René Bergese.
Parfému 13éme Note dalo jméno právě 13 vůní, jež se v něm snoubí. V dámském provedení mu dodávají opojnou něhu, sladkost a ženskost a v panském charakter subtilní a fascinující elegance.

Parfumérie Absolument používá výhradně přírodní suroviny. Abyste mohli ocenit perfektní rovnováhu a dokonalost parfému, nechte jej splynout s chemií Vaší vlastní kůži a přivoňte pět minut po aplikaci, kdy se potřebné složky dokonale rozvinou a zareagují.