Valentýn 2017

Exkluzivní novinky v nabídce Parfumeur

Nově a pouze u Parfumeur jako výhradního dovozce můžete pořídit exkluzivní niche parfémy provensálské parfumerie ABSOLUMENT.


 



 

Nezapomeňte!

Valentýnská sleva 14,2 % na francouzské exkluzivní niche parfémy Absolument platí do, jak jinak, 14. 2. 2017. Její kód je SVA17.

VÁŠ SMYSLOVÝ POPDIS

Řada parfémů Absolument je revoluční, reagují s vlastní chemií jeho nositele, přizpůsobí Vaší osobnosti, zvýší Vaši smyslnost a stanou se skutečně "Vaším" parfémem, Vaším "smyslovým podpisem".
Abyste mohli ocenit perfektní rovnováhu a dokonalost těchto parfémů, nechte je splynout s chemií Vaší vlastní kůži a přivoňte pět minut po aplikaci, kdy se potřebné složky dokonale rozvinou a zareagují.


KOŽENÉ POUZDRO

Flakóny v limitované luxusní edici jsou uloženy v koženém pouzdře.
 

NECHTE SE UHRANOUT POCITEM NEKONEČNÉHO ABSOLUTNA

Luxury Overdose - Le Parfum je vůně prodchnutá záhadností a tajemstvím, ve své DNA ukrývá extravagantní luxus. Spojuje v sobě orientální a pudrové horní tóny, následované jak elegantními tak svěžími tóny.

Jeho tajemství úžasného luxusu je v čistotě nejvzácnějších esencích, jako je například Artemisia, pelyněk s afrodiziakálními účinky... Nemluvte, lépe tak procítíte a prozkoumáte pocit nekonečného absolutna. Nechte se uhranout tímto úžasným výtvorem.

Robustní černý skleněný flakón parfému je zakončen zlatým uzávěrem, který spolehlivě utěsní kouzelný, intenzivní a dekadentní obsah.

 
GURMÁNSKÁ A SMYSLNÁ ZÁLEŽITOST

Pozor! Nebezpečí návyku! Parfémová voda 13éme Note pro ženy je květinová, ovocná, sladká a ... naprosto návyková!

Parfému 13éme Note dalo jméno právě 13 vůní, jež se v něm snoubí a které mu dodávají opojnou něhu a ženskost. Unikátní, smyslný a lahodně gurmánský parfém, který použije žena v nezkrotné touze svádět nebo být svedena! Parfém nabízí ženám inspirující a dramatické vůně, která osloví všechny smysly.

Složení parfému ovlivnil lahodný a vyhledávaný dezert francouzského šéfkuchaře René Bergese.

POCTA ABSOLUTNÍ ŽENSKOSTI

Něžná, jemná, okouzlující, křehká a záhadná ... to jsou slova, která definují pravou ženskou krásu a duši ženy.
Tyto vlastnosti byly inspirací a jsou tím, co je zakleto v této skvělé poctě ženství: Absolument Femme, parfémová  voda.
V parfému zazní Italský bergamot, argentinský citron, Absint, tymián, heřmánek, kmín, skořice, pelargónie, levandule, konvalinka, růže, jasmín, neroli, hvozdík, pačuli, kůže, ambra, vanilka.

OBJEVTE ESPRIT FRANCOUZSKÉ ŽENY PROSTŘEDNICTVÍM TRANSCENDENTNÍHO PARFÉMU

Kdo nikdy nepocítil neodolatelnou a tajemnou přítomnost ženy oděné do fascinujícího parfému? Stejně jako v lásce, aura vytvářená parfémem navozuje delikátní sen, který připomíná nekonečné a nezapomenutelné kontury milované osoby.

Každá vůně je portrét duše. Zalitá sluncem nebo třpytící se v měsíčním svitu, šeptající nebo křičící…. Parfém zanechává nezaměnitelnou připomínku touhy: stín dýchá, pohlazení je cítit, náznak nekonečna, vše se vrací znovu a znovu ... Tak taková je  AQUA di AIX.

GURMÁNSKÝ ZÁŽITEK S ELEGÁNEM

Parfém 13ÉME NOTE HOMME je aromatický, svěží a kořeněný.
Je to exkluzivní parfém pro elegatního, silného, energického a mysteriozního může. 

Parfému 13éme Note dalo jméno právě 13 vůní, jež se v něm snoubí a které mu v případě pánské varianty dodávají charakter subtilní a fascinující elegance.

Inspirován receptem francouzského šéfkuchaře Reného Bergese, tento inovativní a komplexní parfém je stvořen pro muže důvěryhodného a sebevědomého, který si je vědom své individuality.

VE ZNAMENÍ NÁVRATU K "HAUTE PARFUMERIE" 

Absolument Homme šikovně kombinuje mužnost a kultivovanost.

Jeho autor Pascal Rolland jím oživuje tradici "haute parfumerie": úžasné míchání ušlechtilých ingrediencí, jež dává vzniknout vzácným esencím pro jedinečné a bezkonkurenční parfémy.

V Absolument Parfumeur vytvořili svoji verzi finálního smyslového podpisu muže se zálibou v eleganci, mužnosti a přímočarosti. 

Skutečné "Váš" parfém

Absinthe Absolument reaguje s vlastní chemií jeho nositele. Absinthe Absolument se významně přizpůsobí Vaší osobnosti, zvýší Vaši smyslnost a stane se skutečně "Vaším" parfémem.

Kouzelná a mysteriózní vůně.
Jasný a hluboký, zářivý a hypnotizující. Absint, konopí a 49 dalších vonných složek v Absinthe Absolument přináší skutečnou revoluci.

Ženská ambra a květinové tóny v kombinaci s mužskými dřevitými a bylinnými tóny řadí Absithe Absolument do své vlastní třídy.
Koncentrace a kvalita esencí z něj činí dlouhotrvající parfém.

Ženská pokožka zdůrazní květinové tóny. Mužská vyzdvihne čerstvé pikantní tóny.

Absolument Parfumeur

Parfumérie Absolument vyrábí své jedinečné parfémy v Aix en Provence, v těsné blízkosti Sainte Victoire, hory, kterou tolik miloval Paul Cezanne. Tento kout kouzelné Provence, tak bohaté na vůně, je místem, kde Absolument hledá inspiraci a uchovává své know-how.

Znovuobjevováním jedinečné zkušenosti dávných mistrů výroby parfémů mistra a věrným následováním metod předávaných z generace na generaci, parfumérie Absolument opět přináší vůně a vjemy, o kterých všichni měli za to, že jsou ztraceny.

Parfumérie Absolument používá výhradně přírodní suroviny. Každá rostlinka se nejprve vysuší, po té jsou rostliny macerovány v jemném alkoholu, aby potom z nich byly jemně vylisovány drahocenné esence. Tyto esence čerpají přímo z přirozené podstaty rostliny, aby je následně mísili podle svých tajných formulí.

 

V příštích dnech se můžete těšit na novou značku francouzské kosmetiky s obsahem oleje z černého kmínu (černucha setá) s vynikajícími kosmetickými účinky, které využívala již slavná egyptská královna Kleopatra.