Žhavé parfémové trendy pro rok 2020

01 Vévodit budou růže a mandle

Každá sama nebo i dohromady


Vyjdou vůbec někdy růže z módy? Zřejmě ne. Je však nutné řící, že teď je jejich hlavní čas a budou hrát prim.
Sekundovat jim velice vydatně budou mandle, které parfémům dodávají opulentnost a pudrový nádech.

Rose, Nabeel Perfumes, Iconic Edition

Vůně růží již dlouhá léta představuje luxus, přepych a nádheru. Růže vždy byla královnou vůní a vždy jí bude. Vůně je ukryta v růžové lahvičce, jež se třpytí jako drahokam, s nápadným rozprašovačem - růžovým vintage balonkem.

 

Prohlédnout

Rose Ambre, Fragonard´s garden


Magická parfémová voda se srdcem z ušlechtilých růží a mandlí, hlavou plnou kyselé sladkosti, bergamotu a černého rybízu, na božském základu z pačuli, ambry, tonky a vanilky.


 
Prohlédnout

02 Intensivnější obsah v méně komplikovaných flakónech

Po letech komplikovaných, divných až šílených flakónů se řada parfumerií rozhodla pro jednoduchost a eleganci. Zároveň je trendem používat intensivnější kompozice, tedy původní remixovené do něčeho trochu hlubšího, bohatšího a intenzivnějšího. Intenzivní verze jsou skvělé, protože vám dávají více toho, co máte rádi.

 

Fleur d Oranger Intense, Fragonard

Směsí vůně bílých květů v horním tonu prosvítá pomerančový květ. Bergamot, jasmín a mandarinky charakterizují srdce vůně a spolu s santalovým dřevem a mošusem s jemným nádechem medu ve spodních tónech tvoří neodolatelnou kombinaci.


 

Belle de Nuit Intense, Fragonard

Noc je Vaše ... Intenzivní vůně parfému Dáma v modrém je tak bohatá a ďábelsky smyslná... Ylang-ylang, tuberóza, gardénie a hrušky v horním tonu přechází do středních tónů jasmínu, růže a konvalinky, zakončeny ve spodních tónech santalovým dřevem a mošusem.