Jaké vůně na pozdní podzim?

Teplejší a těžší podzimní parfémy

Teplejší, o něco těžší a uklidňující tóny jsou hlavním rysem podzimních vůní.

Vůně musí sedět k šatníku

K podzimním kouskům vašeho šatníku pro říjen, listopad a začátek prosince, což jistě nejsou vzdušné a lehké róby s éterickým květinovým vzorem, přeci sedí vůně jiného kalibru.

Existuje vícero vhodných variací, které odpovídají vaší náladě a osobnosti. Vyberte si tu svou. Podzimní parfém může mít např. sladší květinové horní tóny, bohaté a hluboké dřevité tóny v srdci parfému a ostřejší či kořeněný základ.

Odlehčené podzimní parfémy

Pokud milujete lehkost jarních parfémů, ale přesto chcete podzimní atmosféru, sáhněte po květinových vůních s mošusem. Spolu dokonale ladí, parfém je o něco lehčí než typický pozdně podzimní a přesto nevypadá příliš subtilně s teplejším kabátem či těžkým svetrem.

Příklad:parfem-podzim

 

Podzimní růže s ambrou

Pro ty, kteří preferují klasické vůně, máme tip na originální kombinaci nadčasové růže s ambrou.

Tipy: Rose Ambre, Fragonard nebo Rose, Nabeel.

Vanilková, hřejivá hebkost

Pro look v béžovém, smetanovém nebo vanilkovém vlněném kabátě s rolákem v zemitých barvách a sukní nebo kalhotami v barvě tón v tónu s rolákem a ideálně hnědé kožené byty od kotníčkových po vysoké kozačky, skvěle padne parfém s tóny smetanové vanilky, bohatý na koření nebo vzácná dřeva, případně s podtóny ambry či tabákového květu. Výsledkem bude ikonický celek, okolo nějž nikdo nepřejde bez povšimnutí ... a aniž by se pořádně nenadechl i podruhé.

grain de soleil new

podzimni-parfem