Soap cube in cardboard box Bleu Alazado 125g

1 hodnocení
Značka: Graine de Pastel

Obohacené pastelovým olejem a s obsahem 72% výživných rostlinných olejů,  toto ultra-bohaté mýdlo jemně čistí a pomáhá chránit pokožku před vysušením. Jeho bohatá pěna jemně voní pastelovým olejem. Kůže je čistá a měkká. 

Již více než 10 let jsou symbolem a odrazem jemného světa peče Graine de pastel.

Dostupnost Skladem (>2 ks)
Můžeme doručit do:
22.8.2022
Možnosti doručení
171 Kč
Soap cube in cardboard box Bleu Alazado 125g
1 hodnocení
Značka: Graine de Pastel
5,0 1 hodnocení

Aplikujte denně na vlhkou pokožku, masírujte jemně pro vytvoření  bohaté pěny. Důkladně opláchněte teplou vodou.

Vyhněte se očnímu kontaktu. V případě kontaktu důkladně opláchněte čistou vodou.

Vhodné pro všechny typy pleti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dárek pro maminku
obsah balení: 125 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo_graine

Graine de pastel odhaluje tradiční, po mnoho staletí zapomenuté tajemství krásy -  pastel. Na jeho úžasných účincích je postavena kosmetická péče GRAINE DE PASTEL, formulovaná a vyráběná v jihozápadní Francii.

Pastelový olej je staronový kosmetický objev, který má úžasné hydratační a anti-aging vlastnosti. Vznešené dámy jej používali již v antice a starodávném Egyptě. Pastel byl už v dobách antiky též  využíván jako léčivá rostlina. Antický lékař Hippokrates doporučoval jeho rozdrtit a spolu se lněným olejem použít na léčení vředů.

Pastel má antivirové, antibakteriální a silné adstringentní efekty. Adstringentní (stahující) účinky se projevují tak, že účinné látky reagují s bílkovinami povrchových vrstev tkáně za vzniku zahuštěné membrány, která působí proti šíření infekce i zánětlivé reakci, a užívá se jich v místní léčbě, např. v kožním lékařství, kde usnadňují hojení vřídků a zánětů. V tradiční čínské medicíně jsou pastelu, kromě jiného, připisovány detoxikační vlastnosti.

Před 15 lety pastelová pole opět rozkvetla ve Středních Pyrenejích na jihu Francie. Po několika staletích zapomnění farmáři v Lauragais získali kvalitní setbu a opět kultivují tento rostlinný rod. Od výroby pigmentu k použití v oblasti výtvarného umění v minulosti, od dekorativního a textilního průmyslu až po výrobu kosmetických výrobků z pastelových semen, pastel je nyní využíván více než kdy jindy díky inovativnímu a dynamickému odvětví.

Pastel, pastelový olej, se získává z rostliny Isatis tinctoria (boryt lékařský) a je výjimečně bohatý na 3, 6 a 9 omega esenciální mastné kyseliny,  nezbytné pro krásu a pružnost pokožky.

garine-pastel_1

Tato kosmetika neobsahuje paraben, fenoxyethanol ani silikon a je vyvíjena a vyráběna pod farmaceutickou kontrolou a testována dermatologicky a z hlediska bezpečnosti pro oči.