VYBERTE SI PARFÉM PRO SEZÓNU PODZIM, ZIMA 2016/2017

Vyberte si parfém pro sezónu podzim, zima 2016/2017

 

Provoněné trendy pro podzim a zimu 2016/2017

Podzim přináší změnu nálad a emocí, což se odráží i v trendech vůní pro toto období. V roce 2016 jsou ve znamení posunu směrem k vůním šťavnatých ovocných bobulí a květin stylu vintage (nebo, chcete-li, „retro“), navozující pocit energické vitality a barev, silně podpořených vonnou esencí oud.

Tři vůně, které musíte vyzkoušet pro tuto sezónu:

  • Zimní bobule reprezentuje bohatá směs malin, ostružin a černého rybízu, které se skvěle snoubí s dřevitými a orientálními tóny.
  • Fialka v sobě kombinuje jemnost květiny, krásné lesy a svěží listí. Je to tradiční květinová vůně, která si podmanila i moderního člověka.
  • Oud je vzácná vonná esence, která se poměrně komplikovaně získává ze vzácného stromu Aquilara Malaccensis Lam, známého pod názvem Agarwood. Její vůně je velmi podobná ambře a přidává parfémovým kompozicím na důraznosti.

Parfumeur Vám pro letošní podzim doporučuje MOMENT VOLÉ, LUNE DE MIEL a JUSTE UN BAISER od legedárního Fragonard.

MOMENT VOLÉ, Fragonard, EdT

Tato elegantní toaletní voda ovocně-květinové vůně vyzařuje v horním tónů černý rybíz, maliny a fialkové lístky, srdce má z Damašských růží a kosatců, v základu nabízí vzácnou ambru.
Sladký nádech orientu a věčnosti!
Od 1 110,- Kč 
Do obchodu

LUNE DE MIEL, Fragonard, EdT

Toaletní voda servírovaná v krásném dárkovém balení je harmonickou směsí černého rybízu, ostružin a gardénie, se smyslným srdcem z ylang-ylang, hlohu a tuberózy, na základu santalou a mošusu zjemněných vanilkou.
Od 1 630,- Kč
Do obchodu

JUSTE UN BAISER, Fragonard, pravý parfém

Spojení mandarinky, hrušky a fialky, srdce z ostružiny a lesní jahody a nakonec otisk vanilky, ambry a mošusu. Ovocná a smyslná vůně na půli cesty mezi nevinností a rafinovanou ženskostí.
Od 1 720,- Kč
Do obchodu
 

Novinky v nabídce Parfumeur

FLEUR D ORANGER INTENSE, EdP, Fragonard

Směsí vůně bílých květů v horním tonu této parfémové vody prosvítá pomerančový květ. Bergamot, jasmín a mandarinky charakterizují srdce vůně a spolu s santalovým dřevem a mošusem s jemným nádechem medu ve spodních tónech tvoří neodolatelnou kombinaci..
Od 1 750,- Kč

BILLET DOUX, EdP, Fragonard

Parfémová voda  jako remix historického parfému Fragonard Billet Doux vzdává hold jedněm z nejkrásnějších květin na Francouzské riviéře: sladký Williamův karafiát, pivoňka a keře ve směsi bergamotu, citronu a mandarinky na pozadí cedrového dřeva a vanilky.
Od 1 460,- Kč